Strenge restriksjoner i Hurdal kommune som varer frem til 1.mars

Kjære skigjester ? Det er innført strenge restriksjoner i Hurdal kommune som varer frem til 1.mars. Men SkiHurdal får holde åpent og det er vi veldig glade for ? Vår skikafe er dessverre stengt for bespisning, men kioskluka er åpen og vi selger snurrer, vafler, drikke…det meste som vi vanligvis gjør ?

Grillene er varme og vi har mange sitteplasser ute. Ta gjerne med sitteunderlag også og kos dere i det deilige været vi har ??????

Skiutleia er fortsatt åpen og alle toalettene våre er tilgjengelige. Vi har ikke hatt smitte i skisenteret og hvis alle holder god avstand til hverandre så blir det trygt og flott for alle å være her ?

Det er godt for kropp og sjel å ta en tur ut – og det er mindre smittefarlig å møtes utendørs. Hjertelig velkommen til oss ????????


Posted

in

by

Tags:

%d