Velkommen på ski og hjelp oss med å gjøre det trygt og hyggelig i SkiHurdal

Kjære skivenner! En ny, fantastisk skihelg er i anmarsj ????? Vi ble ganske overveldet over alt det fantastiske besøket sist og har innført skjerpede smitteverntiltak.

NB! Det er svært begrenset med sitteplasser inne i skistua. Ta gjerne med skinnfeller og sitteunderlag og medbrakt mat og drikke!

Vi har også piknikbord og mange varme griller/bålpanner dere kan benytte dere av ? Bruk gjerne også toalettet som er tilgjengelig fra utsiden av skikafeen (HCWC).
Vi åpner forøvrig en ny salgsbod til kafeen. Den er ved bakdøra til kjøkkenet slik at dere kan handle fra utsiden og ikke trenger å gå inn i skikafeen.

Vi anbefaler munnbind hvis du vil ta turen inn ?

Trenger du å leie ski, så send oss gjerne en forhåndsreservasjon på post@skihurdal.no før kl.09:00 samme dag. Da går det raskere i skiutleia.
Bestill gjerne heiskort online!

Vi setter også opp flere sperringer for køen i skiheisen! Takk til alle som holdt god avstand sist…og køsnikere vil kunne bli fratatt heiskortet.

Hjertelig velkommen til en ny, fantastisk skihelg! Det er veldig god plass og nyyydelige forhold i bakkene våre, men litt mindre plass ved heispåstigning og rundt skistua. Sammen med dere håper vi at vi skal klare å løse smittevern og gjøre det trygt og hyggelig for alle ????????


Posted

in

by

Tags:

%d