ÅRETS GLADE JULEHILSEN FRA SKIHURDAL!

????? ???

Vi gjentar fjorårets suksess og gir gratis sesongkort til alle grunnskoleelever i Hurdal kommune. Nytt i år er at vi også gir gratis sesongkort til alle 4. klassinger på hele Øvre Romerike!

– Vi har lyst til å hjelpe barn og unge ut på ski for å oppleve både skiglede og mestringsglede, sier Lise Kragseth Furuseth. 
9-10 års alderen er en fin alder å lære seg dette. Med barnebakkene og de øvrige bakkene har vi stor variasjon på vanskelighetsgrad. Vi bistår mer enn gjerne med aktiviteter og opplæring dersom det er skoler som ønsker å komme på skidager i skisenteret.

Barn og idrett står hjertet nært for Lise Kragseth Furuseth og Paal-Mogens Furuseth, eierne av SkiHurdal. De brenner for at barn og unge skal få mulighet til fysisk aktivitet, uansett familiens inntekt.

PRAKTISK INFO til dere det gjelder:
Alle skoler på Øvre Romerike har fått ranselpost til alle i 4. klasse med informasjon. For å hente ut barnets sesongkort, ta med legitimasjon og henvend deg i billettluken på skisenteret innen (i løpet av) 25. januar. Barnet må også være med for å ta bildet som skal være på sesongkortet.

Vi ønsker små og store en riktig god adventstid, fredfull julehøytid og hjertelig velkommen på ski og gode opplevelser ute i snøen!


Posted

in

by

Tags:

%d