VINTERFERIE!

Vi har MASSE SNØ!
– flotte forhold, fine familiebakker, barnebakke, superbra SKI-X, park med funbox, rails, hopp og flotte langrennsløyper i nærområdet i Hurdals vakre skoger! Er du lei av kaos, køer og lang transport – velkommen til SKIHURDAL!
SKIHURDAL er Akershus største alpint-anlegg, en drøy time nord for Oslo. Prisene er også hyggeligere enn de fleste andre steder! Dagskort voksen 310,- og påfølgende dager 200,- Barn tom 6 år med hjelm kjører gratis og barn tom 15 år kjører gratis i barnebakken. Alle priser – sjekk her!

FB_kvadrat_end

Deilig mat hører ferien til!
Vi anbefaler et besøk i Skistua! Deilige supper og noen har fortalt oss at vi har verdens beste kanelsnurrer… I SKIHURDAL har vi varme griller hver dag i vinterferien hvor du kan grille medbrakt mat og fin bålplass med gratis ved midt i barnebakken.
Hurdalsjøen Hotell og Konferansesenter
…ligger 8 minutter å kjøre fra SKIHURDAL. Fra 19/2 tom 28/2 får du kanonpris på overnatting og kan boltre deg i badebassenget, badstuen og utendørs boblebad! Booking: 63959600 / post@hurdalsjoen.no
Dobbeltrom per natt kr 990,- i vinterferien. Pris per ekstraseng per rom inkl frokost 275,- pr natt i vinterferien.

Posted

in

by

Tags:

%d