HVEM ER VI?

…og hvorfor gjør vi dette?

Historien om Hurdal Skisenter er en lang historie, bakken har eksistert i over 55 år! Steinar og Kate Tømta har drevet skisenteret de siste 25 årene og i fjor gav han stafettpinnen videre til Paal og Lise Furuseth. Paal var ikke et sekund i tvil hva han skulle gjøre da de fikk mulighet til å ta over Hurdal Skisenter. Fantastiske minner fra barndoms-årene, hvor faren kjørte han og broren til Hurdal nesten hver eneste kveld hele vinterhalvåret så de kunne kjøre alpint, gjorde sitt til at det proaktive ekteparet bestemte seg for at dette skal barn og ungdom i regionen fortsette å få mulighet til!

Med stort pågangsmot, dyktige medarbeidere, kule planer og iherdig jobbing – skiHURDAL er klare for ny sesong, og vi gleder oss til å ta imot masse gjester gjennom vinterhalvåret!! :))


Posted

in

by

Tags:

Comments

One response to “HVEM ER VI?”

  1. Trond Langnes Avatar
    Trond Langnes

    Lise & Paal er som skapt for å få det til og begge er alltid vennlige og smilende. Gleder meg til å bruke annlegget og ha det fint i bakken

Leave a Reply

%d